Om Oss

Khemjiras thaimassage erbjuder dig som vill ha behandlande och avslappnande massage i en trivsam miljö. Med lång dokumenterad erfarenhet med personal inom massage- och spabehandling, och högkvalitativ utrustning får du en anpassad behandling som din kropp behöver.
Vi tar emot både kort, Swish och kontant. Hos oss kan du även köpa presentkort på ett valfritt belopp Presentkorts giltighet är ett år från inköpdatum.

Gott om parkeringsmöjligheter emellan Kanalgatans två sträckningar.

tea

Vilka vi är

Khemjiras thaimassage erbjuder dig som vill ha behandlande och avslappnande massage i en trivsam miljö.

Med lång erfarenhet av arbete inom massage, spabehandling, och högkvalitativ utrustning får du en anpassad behandling som din kropp behöver. Detta i en fräsch lokal centralt beläget i staden.

Vad Vi Gör

Oil

En mjuk oljemassagen erbjuder dig som vill ha lugn och djupgående avslappning.

Massagen ger möjlighet för nervsystemet för att lösa upp sina och ger dig en fantastisk effekt som gör dig glad och lätt i sinnet.

Den gör dessutom huden lysande och ungdomlig.

Se Pris

Hot Oil

En härligt massage med en ljuvligt varm olja ger dig en fullkomlig avslappning som ger dig ny kraft och energi.

Metodbehandlingen är mycket avslappnande som minskar obalanser i nervsystemet och stress muskelspänningar vilket gör dig glad samt att känna dig balanserad, löser spänningar och stimulerar fantasin.

Se Pris

Aroma

En aroma massage erbjuder dig som vill ha en ren avslappning och en djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen.

Se Pris

Hot Aroma

Aromamassage är massage med varma, aromatiska växtoljor. Oljornas dofter ger dig en total avslappning och underlättar sömnförbättring.

Du kommer känna dig glad och lätt i sinnet efter massagebehandlingen.

Se Pris

Hot Stone

Hot stone- massage är en fantastisk massagebehandling som ger dig fullkomlig avslappning.

Massagen löser upp spänningar vid smärttillstånd och minskar stress. Musklerna slappnar av och blodcirkulation ökar.

Värme stenar placeras på din kropp och värmen går ner på djupet vilket gör blodcirkulationen ökar och cellförnyelsen stimuleras.

Du kommer känna dig uppmjukad, varm och avstressad efter behandlingen. Massagen passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt.

Se Pris

Thai Massage +Thai Herb

Växtbaserade komprimeringsmassage Betydelse som förenar olika olika örter tillsammans Ångad till varm, sedan massage för att applicera på olika punkter i kroppen. När de utsätts för värme förångas de viktiga ämnena i örter genom huden under massering. Hjälper till att minska smärta, sprains och svullnad, inflammation i muskler, senor, leder i ryggen, hjälper vävnaderna att sträcka, minska ledstockningar.

Se Pris

Thai Massage

Massagen som släpper på spänning och ökar blodcirkulation samt minskar stelhet i musklerna.

Du kommer få lugn och avslappning i kroppen efter massagen.

Se Pris

Foot Massage

En massage för välbefinnande och avslappning. För att fötter består av olika zoner som återspeglar olika organ och kroppsdelar.

Genom att med en viss tyckteknik på dessa zoner på fötter kan det lindra ryggont, sömnsvårigheter och magproblem.

Se Pris

Body Scrub

Kroppsskrubba är en populär kroppsterapi. Den exfolierar och återfuktar din hud. Den är slät, vanligtvis havssalt och socker blandat med massageolja och relex.

Se Pris

Body Scrub + Oil or Aroma

Kroppsskrubba är en populär kroppsterapi. Den exfolierar och återfuktar din hud. Den är slät, vanligtvis havssalt och socker blandat med massageolja och relex.

Se Pris

Planera ett Besök

Istället för planera ett besök ska det stå boka ett besök.

Kampanj 1 månad sedan öppningsdatum, 100kr rabatt för alla tjänster.

Vi har presentkort.

Boka Tid

Bokadirekt, Drop In, Sms, Ring

Betalning

Swish, Visa, Master, Kontant